Malware és APT védelmi felkészítés, threat audit. DLP és IRM felkészítés és módszertan alapú bevezetés.
PARTNEREINK MONDTÁK
Bodnár Ádám
a HWSW korábbi főszerkesztője
„Tamás a HWSW több eseményén adott elő és sok cikkhez szolgáltatott háttér-információkat, néhányat pedig szerzőként is jegyzett. Technikai tudása vitán felüli, előadásai izgalmasak. Olyan IT-biztonsági szakember, akit ismernek és elismernek.”
Kincses Zoltán
K&H Bank Zrt.
"...és látszott az arcán az, ami nélkül egyetlen szakmát sem lehet jól művelni: az elhivatottság. Ami nélkül pedig nem érdemes egyetlen szakmát sem művelni: a jól végzett munka elégedettsége. Azóta sokszor sok témában futottunk össze a Bitenható bináris terében, így sokoldalúságáról is megbizonyosodhattam. "
IT biztonsági vállalat:
"Nem eladni akar, hanem megoldást szállítani. Nem csak a vastagbetűs előnyöket ismeri egy adott termékről, hanem az apróbetűs részt is a hátrányokról. Nála nem csak addig tart a projekt, amíg leszállíthatja neked a drága eszközöket, hanem az ügyfél problémáira keresi a legjobb, leghatékonyabb megoldást. Ha ügyféle szeretnél lenni, akkor tekints rá úgy, mint egy pszichológusra, és beszélj neki minél többet a problémáidról."
Gazdag Ferenc
IFUA:
"Személyesen Tamást a magyar IT fogalmai közé sorolom. Sokrétű, mély szakmai tudással rendelkezik és olyan személyiséggel, ami nyitottá teszi őt minden igény meghallgatására. De ettől még szakmailag nem enged semmit az elveiből, akarjak én, a főnöke, a termékmenedzser bármit. Amit ő ajánl, azt mindig meghallgattam és általában megfogadtam. A maradék esetben meg együtt készültünk arra, hogy jönni fog a fal/szakadék. Mert mindig jött."
Tőzsér Zoltán:
TMSI Kft
„A DLP terület szakértői, az adatvagyon leltár és adatklasszifikáció evangelistái.”
Papp Péter
Kancellár.hu
„Professzionalizmus és szenvedély. Ez jellemzi Tamásék munkáját. A Secure Networx sokat fog hozzátenni a hazai IT biztonsági kultúra erősödéséhez.”
Zengő Andrea
IT biztonságért felelős vezető egy magyarországi pénzügyi szolgáltatónál:
"Két dolog miatt ajánlom mindenkinek, hogy kipróbálja a velük való munkát: 1. Biztos lehet benne, hogy amit kap, az magas színvonalú lesz, és pontosan azt fogja kapni, amire valóban szüksége van. 2. A közös munka során a jó hangulat garantált. E kettő elengedhetetlen kombináció a professzionalizmushoz, és itt mindkettő jelen van."
Dudás Sándor
Provident Pénzügyi Zrt.
"Tamás mindig elő tud rántani a zsebéből valamilyen kiváló terméket vagy megoldást, ami megoldja az aktuális problémánkat. Folyamatosan képzi magát, mindig keresi a legújabb technológiákat, és azt is látja, hogy ügyfelei hogyan tudnák ezeket használni. Tamás tanácsadói tevékenységnek és javaslatainak köszönhetően nagy mértékben tudtuk növelni vállalatunknál az IT biztonság szintjét, valamint komplex látásmódjának átadásával ismereteinket is jelentősen bővítettük."
Bobor Szabolcs
Mito Communications Zrt.
"Információbiztonsági felmérésünkhöz olyan partnert kerestünk, aki nem erőlteti ránk a nagykönyvben megírt megoldásokat, hanem a folyamatainkat átlátva és megismerve segít nekünk a lehetséges alternatívák közül választani - már az első találkozónk után egyértelmű volt, hogy a Secure Networx-ben megtaláltuk ezt a partnert. Közvetlenségük, kiemelkedő szakmai tudásuk és mindemellett rendkívüli rugalmasságuk miatt a felmérés gyorsan és eredményesen zajlott le."