KIK VAGYUNK?
A Secure Networx független, magánszemélyek alapította vállalkozás, egy szűk, speciális területre fókuszáló IT biztonsági cég. A Secure Networx malware-védelmi tanácsadást, felkészítést, aktív védelmi és helyreállító szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.
KÜLDETÉSÜNK
Hisszük, hogy az elkövetkezendő években a malware támadások fogják okozni vagy előkészíteni az incidensek legtöbbjét, és olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek segítségével ügyfeleink fel tudnak készülni ezekre a támadásokra, észlelni tudják ezeket a támadásokat és csillapítani tudják a támadások okozta károkat és kockázatokat.
ÉRTÉKEINK ÉS ETIKÁNK
Függetlenek vagyunk, nem kötődünk egyetlen gyártóhoz vagy partnerhez sem. Olyan gyártók eszközeit vesszük csak igénybe, akik mint beszállítók elfogadják, hogy számunkra mindig és mindenhol az ügyfél érdeke az első.
HOGYAN DOLGOZUNK?
Módszertant, tudást és képességet adunk át az ügyfeleinknek. Technológiai eszközökkel támogatott képességünket szolgáltatásként nyújtjuk olyan ügyfeleknek, akik nem akarnak saját képességgel és tudással rendelkezni, de szükségük van a malware tevékenységek okozta incidensek felderítésére, azok káreseményeinek és kockázatainak csillapítására.

KIK VAGYUNK?

A Secure Networx egy szűk, speciális területre fókuszáló IT biztonsági cég. A Secure Networx független, magánszemélyek alapította vállalkozás, nem célja önmaga értékesítése, eladása. A Secure Networx malware-védelmi tanácsadást, felkészítést, aktív védelmi és helyreállító szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek

KOCSIS TAMÁS

DLP és APT szakértő

Leginkább a hazai biztonságos vállalati Wi-Fi evangelistájaként és DLP szakértőként ismerik. Advanced Persistent Threat (APT) és malware védelmi tanácsadó. Professzionális előadó és tréner. A Secure Networx alapítója.

TUSOR TAMÁS

malware elemző és reverse engineer

Etikus hacker, malware elemző és reverse engineer. A statikus és manuális kódelemzés specialistája. Nem fejlesztettek olyan programnyelvet, amelyben ne programozna. A Secure Networx vezető tanácsadója.